Fõoldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

Üzemanyagkutaknál tankolható prémium üzemanyag hatóanyagát tudja nálunk rendelni.


Green Plus hajóüzemanyag javító

Az elmúlt évtizedekben a Nemzetközi Hajózási Szervezet (International Maritime Organization), nemzeti kormány hivatalok az ipar képviselõivel egy komoly emisszió csökkentõ fejlesztésbe kezdtek, hogy a mai édesvizi és tengeri hajók károsanyag kibocsátását csökkentsék. Többéves tengeri Green Plus teszteket követõen bebizonyosodott, hogy a Green Plus egyszerre ugyanolyan jól képes csökkenteni a károsanyag kibocsátást és az üzemanyag felhasználást. A tesztek alatt kiderült, hogy ez a dupla haszon, többszörös haszonkombinációt hordoz és erõteljes lendületet adott a hajózási vállalatoknak a Green Plus vásárlásra, hogy az üzemanyag megtakarítás mellett további költségektõl mentesüljenek, ide értve a karbantratási intervallunokat, javítási költségeket és persze az emisszióhoz kötött költségeket. Akkreditált laborok certifikált tesztjei ugynúgy visszaigazolták a Green Plus hatékonyságát, mint a hosszú idõszakú, sokéves úgynevezet "multi-year trials" tesztek.

A Green Plus-t valamennyi hajózási üzemanyaggal - pakura (mazut)/nehézfûtóolaj, könnyûfûtõolaj és marine diesel üzemanyagokkal is - használják. Sikeresen alkalmazzák a kisebb révhajóktól, komphajóktól kezdve a 150 000 dwt olajszállító tankerekig, óceánjáró konténerszállító hajógik mindenütt. A világ legnagyobb hajómotor gyártói készítettek kiértékelõ levelet elfogadó nyilatkozatokkal.

A weboldal e szekciója tartalmazza a válogatott tanulmányokat, certifikált Green Plu steszteket, ahol a Green Plus nem csak a hajók üzemanyag megtakarításait javította, hanem ugyanolyan jól az emisszió csökkentést és karbantarási kiadásokat is.
 

 
 
 

 

 

Válogatott független certifikált Green Plus tesztek hajóüzemanyagokkal

 

Kattintson az alábbi linkekre a teszt részletekért:

Arafura üzemanyag megtakarítási tesztek
Arafura emisszió vizsgálatok
Bering Sea károsanyag kibocsátás tesztek
Bering Sea karbantartási jegyzõkönyv
Man B&W karbantartási jegyzõkönyv
Unicom Tankers üzemanyag megtakarítás tesztek

 

Sitemap

Copyright 1997-2014 Biofriendly Corporation