FÅ‘oldal Green Plus-ról Webáruház Elérhetõség Gyulladás és égés javító Üzemanyag fogyasztás tesztelési szolgáltatás  
 

 

- Green Plus az üzemanyagok alkotóeleme

- Hogyan mûködik a Green Plus

-
Egészségügyi és mûszaki biztonsági adatok

- Üzemanyag feljavító gyulladás és égéskatalizátor

- Bio üzemanyagok
- Diesel
- Benzin
- Hajózás
- Szén
- Gáz
- Rakéta és JET
- Up-Mid-Downstream

- Tesztelés

- Vásárlás

- Elérhetõség

- Biofriendly-rõl
- Biofriendly csoport
- Biofriendly Blog

- Hírek

Green Plus JET és rakéta üzemanyag feljavító

FIGYELEM!

AMENNYIBEN ÖN VALAMILYEN LÉGIJÁRMÜNÉL KÍVÁN GREEN PLUS-T HASZNÁLNI, RENDELKEZNIE KELL A MEGFELELÖ HATÓSÁGOK ÁLTAL KIADOTT ÉS ÉRVÉNYBEN LÉVŐ VALAMENNYI LÉGÜGYI ENGEDÉLLYEL, NEMZETI LÉGÜGYI HATÓSÁGI ÉS A LÉGIJÁRMÅ° GYÁRTÓJÁNAK HOZZÁJÁRULÁSÁVAL. HA VALEMELY PROCEDÚRÁHOZ SZÜKSÉGE VAN A SEGÍTSÉGÜNKRE, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE.

FIGYELEM!

CSAK AZOK SZÁMÁRA ADUNK ENGEDÉLYT A GREEN PLUS LÉGI HASZNÁLATÁRA, AKIK VELÜNK ÍRÁSOS SZERZÖDÉSBEN ÁLLNAK ÉS RENDELKEZNEK AZ AZONOSÍTÓSZÁMMAL ELLÁTOTT ÍRÁSOS JÓVÁHAGYÁSUNKKAL A FELSZÁLLÁSHOZ! KIZÁRUNK BÁRMELY LÉGI ÜZEMANYAG ÍRÁSOS ENGEDÉLYÜNK NÉLKÜL TÖRTÉNÖ ILLEGÁLIS GREEN PLUS KEZELÉSÉBŐL, VAGY NEM EREDETI GREEN PLUS FELHASZNÁLÁSBÓL SZÁRMAZÓ MINDENNEMÜ FELELÖSSÉGET!

Az elmúlt évtizedekben a repülögép- és ürhajógyárók a kormányokkal és már iparágakkal együtt nehéz és fáradtságos munkákba kezdtek azért, hogy leszorítsák a légi jármüvek által kibocsátott légszennyezést az éghajlatvédelem érdekében. Az évekkel ezután kezdödött újabb ürhajós és repülögépes kísérletek, újra bizonyították, hogy a Green Plus mindkét kiemelt szempont esetében, az emisszió és üzemanyag-felhasználás csökkentésben egyformán és jelentösen segít. Ezen elönyök hathatós kombinációja irányítja a hadi és légyügyi felhasználókat elsösorban az üzemanyag költségek csökkentésére, mialatt a karbantatartási költségeket és az emissziót is csökkentik. Akkreditált laborok certifikált teszteredményei, ugyanígy a több éves gyakorlati tesztek egyformán bizonyítják a Green Plus hatékonyságát.

Green Plus tartalmú JET és rakétaüzemanyagok

A Green Plus weboldal e szekciója tartalmazza a válogatott tanulmányokat és certifikációkat, teszteredményeket, ahol a Green Plus már bizonyította a repülögépeknél, rakétahajtómüveknél a hatékonyságát, nem csak az emisszió csökkentésben, hanem ugyanolyan jól az üzemanyag gazdaságosságban és karbantartási költségekben is. A repülögépeknél átlagosan 10%-os, a rakétahajtómüvek speciális szuperüzemanyag formulájánál 3%-os üzemanyag fogyasztás csökkenés a tapasztalat. Mint mindenhol, itt is vannak ennél még markánsabb eredmények is, de politikánk, hogy vevöink kellemesen csalódjanak azinformációk és a gyakorlat összevetésében.
 

 
 
 

 

 

Certifikált és független Green PLus JET- és rakétaüzemanyagos eredmények

 

Tisztelettel kérjük türelmüket és megértésüket, amíg a nemzetbiztonsági és nem publikus adatok közül és vagy mellett, nyilvánosságra hozható engedélyt kapunk ebben a szektorban is.

 

Sitemap

Copyright 1997-2014 Biofriendly Corporation